Vegan Protein

Welkom op onze vegan protein pagina! Onze protein is gemaakt van kikkererwten en tuinbonen. Het is rijk aan essentiële aminozuren, bevordert het spiergroei en herstel, net zoals traditionele whey protein. Het is licht verteerbaar en hypoallergeen, ideaal voor mensen met voedselallergieën of intoleranties. Of je nu veganistisch bent of een gezond eiwitalternatief zoekt, onze vegan protein vervult je eiwitbehoeften perfect. Ontdek onze hoogwaardige producten vandaag nog!

Vegan Protein

Hulp nodig?

Is onze vegan protein compleet?

Onze erwtenproteïne en tuinbonenproteine bevat alle negen essentiële aminozuren die het lichaam niet zelf kan produceren en die essentieel zijn voor een gezonde werking ervan. Dus ja, erwtenproteïne wordt beschouwd als een complete eiwitbron omdat het alle essentiële aminozuren bevat die nodig zijn voor de menselijke voeding.

Is vegan protein geschikt voor iedereen?

Ja, vegan proteïne is geschikt voor vrijwel iedereen, ook mensen met lactose-intolerantie, glutenallergie, of andere voedselgevoeligheden. Het biedt een uitstekende eiwitbron voor veganisten, vegetariërs en mensen die hun dierlijke eiwitinname willen verminderen.

Hoe maak ik een vegan protein shake?

Meng 1 of 2 scoop(s) vegan proteïnepoeder met 250 ml water of plantaardige melk, voeg een banaan toe of wat ijs en blend het tot een gladde shake!

Waarom is vegan protein vaak duurder dan normale whey protein?

Veganistische proteïneproducten zijn vaak duurder vanwege hogere ingrediëntenkosten, complexere productieprocessen en groeiende vraag. Marketing als premium, ethische opties draagt ook bij aan hogere prijzen. Prijsvariatie hangt af van merk, ingrediëntenkwaliteit en productiemethoden.

 

Wat is vegan protein?

Onze Vegan proteïne is gemaakt van kikkererwten en tuinbonen eiwit. Het zijn een plantaardige eiwitbronnen die wordt gewonnen uit kikkererwten en tuinbonen. Kikkererwten, ook bekend als garbanzo bonen, zijn rijk aan eiwitten, vezels, vitamines en mineralen gecombineerd met de tuinbonen. Het eiwitpoeder gemaakt van kikkererwten wordt steeds populairder als alternatief voor andere plantaardige en dierlijke eiwitpoeders.

Is vegan proteine ongezond?

Proteïne van kikkererwten en tuinbonen is niet ongezond. Het zijn voedzame plantaardige eiwitbronnen, rijk aan eiwitten, vezels, en essentiële voedingsstoffen zoals ijzer en magnesium. Het bevat weinig vet, is cholesterolvrij, en hypoallergeen, geschikt voor mensen met voedselallergieën. Kikkererwteneiwit ondersteunt spieropbouw, spijsvertering, en gewichtsbeheer, en bevordert de hartgezondheid en bloedsuikerregulatie, waardoor het een gezonde keuze is. 

Je weet als sporter vast wel dat eiwitten erg belangrijk zijn voor het herstel van je spieren na een zware training. Eiwitshakes zijn daarom tegenwoordig enorm populair onder de krachtsporters. De aminozuren in proteïne helpen bij het herstel en de groei van spierweefsel, en dragen ook bij aan het verbeteren van het immuunsysteem. 
Hieronder vind u al onze soorten Eiwitshakes van hoge kwaliteit!

Scroll naar boven