Whey Isolate

Welkom bij onze whey isolate producten! Whey isolate doorgaat nogmaals een filteringsproces waardoor het eiwitgehalte wordt verhoogt en er amper vetten en koolhydraten in zitten. Whey isolate is daarom goed geschikt voor mensen met lactose intoleranties en die willen afvallen. Probeer nu de whey isolate van 17 nutrition!

Whey Isolate

Hulp nodig?

Is whey isolate handig voor het afvallen?

Ja, whey isolate kan nuttig zijn voor het afvallen, vanwege de vermindering van vetten en koolhydraten bevat het minder calorieën dan impact whey en draagt het bij aan het afvallen en het behoud van spiermassa

Wat is het verschil tussen whey concentrate en whey isolate?

Het belangrijkste verschil is het eiwitgehalte: whey isolate heeft een hogere concentratie (meestal boven 90%) vergeleken met whey impact (ongeveer 70-80%). Whey isolate heeft ook minder vet en lactose, waardoor het zuiverder en makkelijker verteerbaar is.

Is whey isolate geschikt voor mensen met een lactose intolerantie?

Ja, vanwege het versterkte zuiveringsproces van whey isolate bevat het amper lactose, waardoor mensen met een lactose intolerantie dit kunnen gebruiken. Bij een extreme lactose intolerantie raadt 17 nutrition het niet aan om het te gebruiken.

Waarom is whey isolate duurder dan whey concentrate?

Whey isolate is hoger in prijs omdat whey isolate een extra filteringsproces doorgaat om het eiwitgehalte te verhogen. Hierdoor verminderd het percentage vet en koolhydraten, waardoor het ook minder calorieen bevat en het dus ook meer kost om te maken.

Wat is whey isolate?

Whey isolate is wei eiwit wat extra gefilterd wordt, waardoor er amper vetten en koolhydraten in zitten en er zo een hogere concentratie eiwit ontstaat van 90%+.

Is whey isolate ongezond?

Whey isolate is over het algemeen niet ongezond voor het lichaam en wordt als veilig beschouwd voor de meeste mensen. Het is een hoogwaardig eiwitsupplement dat weinig vetten, koolhydraten en lactose bevat, wat het geschikt maakt voor mensen met lactose-intolerantie of dieetbeperkingen. Zoals bij elk supplement is het belangrijk om de aanbevolen doseringen te volgen (aangegeven op het etiket) en te zorgen voor een uitgebalanceerd dieet. Overmatig gebruik kan leiden tot spijsverteringsproblemen of belasting van de nieren. Mensen met specifieke medische aandoeningen moeten een arts raadplegen voordat ze eiwitsupplementen gebruiken. Bij normaal gebruik draagt onze whey isolate bij aan spierherstel en -groei.

Whey isolate koop je bij 17 nutrition

17 nutrition bied hoogwaarde formule whey isolate aan voor maar 19.95/kg! Deze prijs/kwaliteit verhouding vind je bijna nergens in Nederland. Probeer nu de smaken banaan, vanille, chocolade, aardbei of naturel.

Je weet als sporter vast wel dat eiwitten erg belangrijk zijn voor het herstel van je spieren na een zware training. Eiwitshakes zijn daarom tegenwoordig enorm populair onder de krachtsporters. De aminozuren in proteïne helpen bij het herstel en de groei van spierweefsel, en dragen ook bij aan het verbeteren van het immuunsysteem. 
Hieronder vind u al onze soorten Eiwitshakes van hoge kwaliteit!

Scroll naar boven