Ons verhaal

17 Nutrition is ontstaan uit een probleem waar wij zelf slachtoffer van waren. Namelijk, sportsupplementen die alsmaar duurder werden. Er waren wel goedkope alternatieve maar dan kwam je vaak uit op producten van slechte kwaliteit en lage voedingswaardes. Daarom zijn we opzoek gegaan naar hoge kwaliteit ingredienten voor onze producten, en een manier om onze kosten laag te houden zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Producten

We wilde hoge kwaliteit supplementen leveren met onze eigen formules, alleen kwamen we er al snel achter dat er veel producenten waren die alleen kant en klare producten leveren. Een aanpassing in de samenstelling was niet mogelijk, of er zaten hoge kosten aan vast maar dat zou betekenen dat onze verkoopprijs ook hoog zou worden. Daarom zijn we zoek gegaan naar een bedrijf die de door ons aangeleverde ingredienten kan samenvoegen en verpakken. Hierdoor hebben wij zelf de controle over de kwaliteit van elk ingredienten en de samenstellingen. Ook word hierdoor de inkoopprijs lager doordat we direct bij de fabrieken in kunnen kopen, en dus goedkoper voor onze klanten! 

Formules

Wat maakt bijvoorbeeld een ‘eiwitshake’ nou een goed product? In onze ogen gaat dit om de kwaliteit en ingredienten, en natuurlijk de samenstelling van de ingredienten. Er is veel tijd gegaan in het ontwikkelen van de juiste formules. We hebben veel onderzoek gedaan naar wat de werking van elke grondstof maar moet het in de praktijk natuurlijk ook goed zijn. Daarom hebben zelf velen formulies getest en aangepast totdat er een product uitkwam die aan onze maatstaven voldeed. Wij vonden het belangrijk dat zo min mogelijk onnodige toevoegingen, zodat de werkende stoffen in het product zo hoog mogelijk gedoseerd blijven. Vandaag de dag luisteren we nog steeds naar de feedback van onze klanten om onze supplementen constant te blijven ontwikkelen. 

Kwaliteit van de grondstoffen

De samenstelling zou niks waard zijn als we goedkope en onzuivere grondstoffen zouden gebruiken voor onze producten. Daarom zijn we een aanzienlijke hoeveelheid fabrikanten afgegaan om met ingredienten van de hoogste kwaliteit te kunnen werken. Om dit te controleren laten we al onze eindproducten testen bij een onafhankelijk labartorium om te kunnen garanderen dat de kwaliteit goed is. Dit is ook terug te vinden in onze webshop.

Prijs

Nu hebben we een kwalitief goed product die we relatief goedkoop hebben kunnen produceren. We zouden de prijs hoog kunnen houden zodat we met grote marges konden werken, maar dit is niet onze visie. Wij hebben ervoor gekozen om sportsupplementen voor iedereen toegankelijk te kunnen maken. Daarom werken we met kleine marges en elimineren we onnodige kosten. Hierdoor blijven onze prijzen laag en leveren we top kwaliteit supplementen.

Scroll naar boven